Strona główna | Forum | Artykuły | Galeria | Kalendarz
TPZN - Forum numizmatyczne
Aktualności: Wyniki VI. Wyborow do Triumwiratu TPZN:

Kol. nabializm – TPZN 005 – uzyskal 81 punktow i obejmuje funkcje Prezesa TPZN
Kol. Prankster – TPZN 023 – uzyskal 20 punktow i obejmuje funkcje Wiceprezesa TPZN
Kol. harpsycho – TPZN 001 – uzyskal 33 punkty i obejmuje funkcje Sekretarza Triumwiratu TPZN

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?
19 Maj 2012, 18:36:39

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Zmiana na liście mailingowej  (Przeczytany 800 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
gumer
Gość
« : 02 Luty 2011, 22:54:08 »

Wstąpiłem w szeregi TPZN jako Zenobiusz Furman, potem przemianowałem się na gumera. Chciałbym się dowiedzieć, do kogo mam napisać, aby został zmieniony mój nick na liście mailingowej oraz adres mailowy, na który przychodzi korespondencja z TPZN. Chciałbym także, aby został dopisany numer legitymacji do mojego profilu. Dwukrotnie, w czasie kilku miesięcy pisałem do Macieja Nabiałka, ale nie raczył mi odpisać, więc proszę o namiary na kompetentną osobę.
Gajusz
Członkowie TPZN
Stały bywalec
*
Austria Austria

Legitymacja: TPZN nr 040
Zainteresowania:
Pryncypat, Judea, Aurelian

Verba volant, scripta manet. Oby...

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : 03 Luty 2011, 00:30:29 »

Chciałem zwrócić Panu uwagę, że Pan Maciej jest tu szczególnie KOMPETENTNĄ osobą i jeżeli nie odpisał Panu na maile to z pewnością istniały tego powody (być może źle została zaadresowana wiadomość bądź zawieruszyła się w nurtach internetu). Mnie nie zdarzyło się nie doczekać, czy w ogóle musieć dłużej czekać na odpowiedź naszego prezesa.

gumer
Gość
« Odpowiedz #2 : 03 Luty 2011, 07:51:31 »

Rozumiem. List był wysłany mailem zwrotnym, więc nie ma mowy o złej adresacji. Oprócz tego obaj mamy pocztę w Gmail, co również wyklucza możliwość zawieruszenia się listu.
Skoro Pan Prezes dla jednych jest dostępny i pomaga, a innych olewa, to niniejszym proszę o skreślenie mnie z listy członków TPZN. Zadeklarowałem się, że będę składał do ostatecznej formy Biuletyn Informacyjny, także od tej chwili czuję się zwolniony z tej funkcji.
nabializm
Triumwirat TPZN
Gaduła
*
Poland Poland

Legitymacja: TPZN nr 005
Zainteresowania:
Cesarstwo Rzymskie III/IV wiek

« Odpowiedz #3 : 03 Luty 2011, 15:30:24 »

Panie Zenobiuszu czy Panie Jacku, nie bardzo łapię już który prawdziwy

Nie jest Pan jedyny w kolejce do odpowiedzi/ wprowadzeniu zmian. Zmiany stopniowo zostaną wprowadzone.

Konto Zenobiusz Furman oczekuje na zamknięcie ja nie mam takich uprawnień, zgłoś się do admina forum, ale już pod tym loginem pisałeś na forum i głupio było by skasować. Wszelkie numery legitymacyjne podajemy sami w polu z podpisem, ja tak zrobiłem.

Prezes TPZN 005
- Maciej Nabiałek: nabializm@gmail.com
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

* ShoutBox
Numizmatyka - linki do stron | Najlepsze strony numizmatyczne
Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines

Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS! Dilber MC Theme by HarzeM