|
Lech Stępniewski
|
 |
« : 09 Marzec 2011, 20:24:51 » |
|
Znalazłem w sieci coś takiego: http://www.ojcowiekosciola.friko.pl/Większość tych książek to interesujące pozycje dla miłośników antyku, a jest wśród nich klika takich, które powinien mieć pod ręką także miłośnik numizmatyki starożytnej, jeśli chce lepiej rozumieć swoje monetki. Tylko ta cena... (ostatnio miałem trochę przymusowych nadzwyczajnych wydatków i wszystkie ceny jakby od razu wydają mi się wyższe...) Ale gdyby znalazło się więcej osób zainteresowanych, cena mogłaby być niższa. Nawet znacznie niższa. A może ktoś z forumowiczów ma już dostęp do tego wydania?
|
|
|
|
|
|
NOT IN RIC - nie notowane monety i błędy w The Roman Imperial Coinage, tomy VI i VII
|
|
|
nabializm
Triumwirat TPZN
Gaduła
 Poland
Legitymacja: TPZN nr 005
Zainteresowania: Cesarstwo Rzymskie III/IV wiek
|
Witam, Dziękuję za cenną informację wygląda to bardzo zachęcająco  jestem zainteresowany tym zbiorem. Myślę, że 30zł mogę dorzucić w kwietniu, też jestem na dnie finansowym. Mam nadzieję, że zbierze się nas z 6 osób może więcej, warto mieć taką płytkę. Ciekawe jak z edycją, przeglądaniem tych zbiorów, jaki to format. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Orpio
Rada Oficerów
Gaduła
 Poland
Legitymacja: TPZN nr 029
Zainteresowania: Cesarstwo Rzymskie, Judea
|
Panie Lechu, Maćku Też mogę 30zł dorzucić.  Mam nadzieję, że znajdzie się jeszcze co najmniej następna trójca. 
|
|
|
|
|
|
Orpio były Sekretarz IV Triumwiratu TPZN TPZN nr 029
|
|
|
nabializm
Triumwirat TPZN
Gaduła
 Poland
|
może przekierować do działu Rzymskiego  Bardzo bym się cieszył jakby chętnych było więcej
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bruno52
|
no to i ja się piszę
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lech Stępniewski
|
może przekierować do działu Rzymskiego  Bardzo bym się cieszył jakby chętnych było więcej Niech Pan przekieruje... Ja też ostatnio finansowo osłabłem :-) Ale chciałbym przy okazji mocno podkreślić, że wiem o tym tyle, ile wyczytałem na podanej stronie. Ani nie gwarantuję jakości, ani uczciwości sprzedawcy etc. etc.
|
|
|
|
|
|
NOT IN RIC - nie notowane monety i błędy w The Roman Imperial Coinage, tomy VI i VII
|
|
|
|
Tomanek
|
Również w to wchodzę 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
okejos
Członkowie TPZN
Gaduła

Legitymacja: TPZN nr 059
|
ja tez wchodzę. pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
Tempora mutantur, et nos mutamur cum illis
|
|
|
Orpio
Rada Oficerów
Gaduła
 Poland
Legitymacja: TPZN nr 029
Zainteresowania: Cesarstwo Rzymskie, Judea
|
Czyli Panowie mam 6! Kto zajmie się zbiórką pieniędzy i zakupem? Może Pan, Panie Lechu?
|
|
|
|
|
|
Orpio były Sekretarz IV Triumwiratu TPZN TPZN nr 029
|
|
|
|
Lech Stępniewski
|
Jest pewien problem. Napisałem na adres podany na tej stronie i list wrócił z adnotacją, że user jest uknown.
Tak więc namawiam Panów do podjęcia poszukiwań w sieci, gdyż wydaje mi się, że skoro ta oferta jest w jednym miejscu, to może też być gdzie indziej - z działającym kontaktem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nabializm
Triumwirat TPZN
Gaduła
 Poland
|
list wrócił z adnotacją, że user jest uknown też dostałem zwrot, niestety nigdzie nie mogę nic znaleźć
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grzybuś
Członkowie TPZN
Stały bywalec
 Poland
Legitymacja: TPZN nr 006
Zainteresowania: Wyrywam chwasty
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
okejos
Członkowie TPZN
Gaduła

|
3 razy w tygodniu słuzbowo jestem w Łodzi .... 
|
|
|
|
|
|
Tempora mutantur, et nos mutamur cum illis
|
|
|
|
Lech Stępniewski
|
3 razy w tygodniu słuzbowo jestem w Łodzi ....  No to chyba upoważniamy Pana do pertraktacji 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
okejos
Członkowie TPZN
Gaduła

|
jestem do usług
|
|
|