Strona główna | Forum | Artykuły | Galeria | Kalendarz
TPZN - Forum numizmatyczne
Aktualności: Wyniki VI. Wyborow do Triumwiratu TPZN:

Kol. nabializm – TPZN 005 – uzyskal 81 punktow i obejmuje funkcje Prezesa TPZN
Kol. Prankster – TPZN 023 – uzyskal 20 punktow i obejmuje funkcje Wiceprezesa TPZN
Kol. harpsycho – TPZN 001 – uzyskal 33 punkty i obejmuje funkcje Sekretarza Triumwiratu TPZN

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?
19 Maj 2012, 18:52:19

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] 2   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Habemus triumviratum!  (Przeczytany 2298 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
harpsycho
Triumwirat TPZN
Gaduła
*
Germany Germany

Legitymacja: TPZN nr 001
Stowarzyszenie:
Kuenstlerforum 3D Baden-Baden e.V.

« : 02 Kwiecień 2011, 00:21:12 »

Habemus triumviratum! Exultate omnes generationes!!!

Witam wszystkich bardzo serdecznie Uśmiech                  

V. Wybory do Triumwiratu TPZN przeprowadzone zostaly w zasadniczej turze w dniu 1.04.2011. Oddano 27 waznych glosow na 54 uprawnionych do glosowania, co oznacza frekwencje wyborcza dokladnie 50%. Jest to frekwencja odpowiadajaca wymogom Statutu TPZN dla uznania wyborow za wazne.

Oto wyniki V. Wyborow do Triumwiratu TPZN:

Kol. rara_avis - TPZN 044 - uzyskal 43 punkty i obejmuje funkcje Prezesa TPZN
Kol. Prankster - TPZN 023 - uzyskal 34 punkty i obejmuje funkcje Wiceprezesa TPZN
Kol. Aurelius - TPZN 048 - uzyskal 27 punktow i obejmuje funkcje Sekretarza Triumwiratu TPZN

Oglaszam ukonstytuowanie sie nowego Trumwiratu TPZN w powyzej podanym skladzie z dniem dzisiejszym, 2. kwietnia 2011 !!!  

Wyniki pozostalych Kandydatow do Triumwiratu TPZN w aktualnych wyborach:
Kol. stasser - TPZN 036 - uzyskal 25 punktow
Kol. borsuk1977 - TPZN 046 - uzyskal 19 punktow
Kol. marcin_sz_77 - TPZN 051 - uzyskal 8 punktow
Kol. zenonmoj - TPZN 058 - uzyskal 6 punktow.

Uśmiech Uśmiech Uśmiech

Bardzo ciesze sie z nienagannego przebiegu tegorocznych wyborow – nie odnotowalem najmniejszych uchybien w stosunku do wymogow naszej przewidzianej Statutem ordynacji wyborczej. Serdecznie gratuluje nowym Triumwirom i zycze im wiele sukcesow i radosci w pracy podczas rozpoczetej dzisiaj kadencji. Szczegolnie gratuluje naszemu nowemu Prezesowi. Kol. rara_avis jego godnego szacunku sukcesu wyborczego, zas naszemu nowemu Wiceprezesowi, Kol. Prankster – powrotu do Triumwiratu po kilkuletniej przerwie Uśmiech

Wybory tegoroczne stanowia moim zdaniem pewna historyczna cezure. Po raz pierwszy w dziejach naszego Towarzystwa nikt z urzedujacych czlonkow Triumwiratu nie zgodzil sie na ponowne kandydowanie. Sposrod siedmiu kandydatow w tegorocznych wyborach tylko Kol. Prankster mial juz okazje pelnic funkcje Sekretarza II. Triumwiratu TPZN; dla pozostalych kandydujacych przejecie odpowiedzialnosci Triumwira byloby zupelnie nowa sytuacja. Gotowosc Szanownych Kolegow do podjecia tejze odpowiedzialnosci jest dla mnie znakiem wyjatkowej preznosci naszego Towarzystwa w chwili obecnej – musze nadmienic, ze wybory tegoroczne byly dla mnie najbardziej ozywionym i pasjonujacym wydarzeniem tego typu w calej naszej historii...

Dzien dzisiejszy jest takze dniem szczegolnym pod jednym wzgledem: nasz wieloletni Prezes Maciek - Kol. nabializm - TPZN 005 – ustepuje ze stanowiska pelnionego tak dlugo i z powodzeniem! Maciek jest w naszym Towarzystwie osoba szczegolna – czlonek TPZN prawie od pierwszej godziny, zwerbowany przeze mnie wkrotce po wyborach do I. Triumwiratu TPZN w charakterze Sekratarza na miejsce niespodzianie ustepujacego Kol. –CHROBREGO-, szybko stanal przed koniecznoscia przejecia odpowiedzialnosci, jakiej nie oczekiwal: juz w trakcie rozmaitych perturbacji w losach I. Triumwiratu sterowal faktycznie losami Towarzystwa, aby w wyborach do II. Triumwiratu uzyskac formalnie funkcje Prezesa sprawowana do dnia dzisiejszego! Zdarzalo sie, ze poparcie dla osoby Macka w kolejnych wyborach przekraczalo pulap 90%, co stanowi jednorazowy ewenement w naszej historii. Na pewno fakt, ze nowy Triumwirat przejmuje Towarzystwo prezne, pelne energii i  inicjatywy, stanowi w ogromnej mierze zasluge Macka – wiemy ze nie zawsze tak bylo! W imieniu wszystkich czlonkow TPZN wyrazam wielka wdziecznosc pod Twoim adresem, Macku, za wysmienita prace na stanowisku Prezesa TPZN przez szereg lat!

Dziekuje serdecznie za ich prace w ubieglej kadencji rowniez pozostalym czlonkom ustepujacego Triumwiratu: Kol. Kol. Mikolaj i Orpio – jak rowniez czlonkom Rady Szesciu, ktorych kadencja uplywa automatycznie z kadencja ustepujacego Triumwiratu – Kol. Kol. rara_avis (przejmuje funkcje Prezesa), bobi68 i Sciurus. Nowo ukonstytuowany Triumwirat podejmie we wlasnym zakresie decyzje co do tego, czy - i w jakim skladzie - Rada Pieciu (ew. Szesciu) sformowana bedzie ponownie w aktualnej kadencji.

Wszystkiego dobrego - pozdrawiam bardzo serdecznie!

Marek
harpsycho - TPZN 001
Prezes TPZN w stanie spoczynku; Sekretarz Triumwiratu TPZN w stanie spoczynku

PS: Prosze bardzo Kol. Admina o dokonanie odpowiednich zmian odnosnie przynaleznosci do Grup Czlonkowskich i uprawnien na Forum.

« Ostatnia zmiana: 02 Kwiecień 2011, 00:39:18 wysłane przez harpsycho » Zapisane

NIEWIDZIALNA REKA TO TAKZE TY!!!!

harpsycho - TPZN 001
Sekretarz Triumwiratu TPZN
Prezes TPZN w stanie spoczynku
borsuk1977
Rada Oficerów
Gaduła
*
United Kingdom United Kingdom

Legitymacja: TPZN nr 046
Zainteresowania:
Niemcy 1871-1948, mennictwo porozbiorowe, II RP, WMG, PRL, III RP, denary Sewerów, starożytna Grecja

Nemo est mortalium, qui sapiat omnibus horis

« Odpowiedz #1 : 02 Kwiecień 2011, 00:47:58 »

Serdecznie gratuluję nowym Triumwirom i życzę powodzenia Uśmiech

TPZN nr 46<br />Lublin/UK<br />http://www.katalogmonet.pl<br />Pozdrawiam Paweł
harpsycho
Triumwirat TPZN
Gaduła
*
Germany Germany

Legitymacja: TPZN nr 001
Stowarzyszenie:
Kuenstlerforum 3D Baden-Baden e.V.

« Odpowiedz #2 : 02 Kwiecień 2011, 00:58:40 »

Jeszcze raz - teraz juz zupelnie prywatnie - wielkie gratulacje, Karolu, odnosnie przejecia funkcji Prezesa TPZN! Jak wiesz nie od dzis liczylem sie z tym, ze przyszlosc Towarzystwa bardzo bedzie zalezec od Twojej osoby. Przejmujesz mlode i aktywne TPZN; jestem pewien, ze zdolasz skonsolidowac je do nowych znaczacych akcji. Ciesze sie tez bardzo, ze ponownie przejmuje odpowiedzialnosc Triumwira Administrator Forum - juz ta jego funkcja stawia go w rzedzie najistotniejszych osobistosci TPZN - dobrze jest zatem, ze oficjalne stanowisko w Triumwiracie podkresli symbolicznie znaczenie tej pracy. Wreszcie nowemu Kol. Sekretarzowi Triumwiratu zycze wiele radosci i sukcesu w pracy na nowo objetej funkcji.

Nie bedzie na pewno bledem, jesli pozwole sobie w imieniu wszystkich zrzeszonych w TPZN wyrazic Kolegom nieograniczone zaufanie i poparcie - o ile zaszlaby potrzeba wsparcia Kolegow okreslonymi aktywnosciami, mozecie z cala pewnoscia na nas liczyc (ten punkt pragne takze podkreslic odnosnie osoby wlasnej - czlonka TPZN o najdluzszym stazu...)

Udzialem aktualnego Triumwiratu bedzie swietowanie skromnego jakby nie bylo, ale zawsze waznego jubileuszu pieciolecia Towarzystwa (co wypelni sie 26.02.2012). Mysle ze powinnismy zawczasu zastanowic sie, jakiego rodzaju aktywnosci jestesmy w stanie zaoferowac z tej okazji w 2012....

Pozdrawiam bardzo serdecznie!

Marek

NIEWIDZIALNA REKA TO TAKZE TY!!!!

harpsycho - TPZN 001
Sekretarz Triumwiratu TPZN
Prankster
Administrator
Stały bywalec
*
Poland Poland

Legitymacja: TPZN nr 023
Stowarzyszenie:
Sieradzki Klub Kolekcjonera i Hobbysty
Zainteresowania:
Powojenne obiegówki

Administrator strony

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #3 : 02 Kwiecień 2011, 01:09:47 »

Nie spodziewałem się aż tylu głosów Uśmiech. Bardzo za nie dziękuję Uśmiech

Gratuluję reszcie Triumwirów V kadencji oraz dziękuję Triumwirom poprzedniej kadencji, a także Tobie Marku za przeprowadzenie tych wyborów.

Kompletnie nie zwróciłem uwagi na to, że tylko ja spośród kandydatów byłem Triumwirem. Pewnie nie ja jedyny, zwłaszcza, że wybrany byłem jeszcze za czasów starego forum Uśmiech

PS. Uprawnienia Triumwirów zostały zmienione, uprawnienia Rady 6 zmienię po ustaleniu jej składu.
Mikołaj
Członkowie TPZN
Gaduła
*
Legitymacja: TPZN nr 020
Zainteresowania:
Literatura numizmatyczna, średniowiecze

« Odpowiedz #4 : 02 Kwiecień 2011, 03:09:01 »

Gratulacje dla Wszystkich, a największe dla Karola!

Pozdrawiam
Mikołaj

TPZN nr 20
zenonmoj
Rada Oficerów
Gaduła
*
Poland Poland

Legitymacja: TPZN nr 058
Zainteresowania:
Monety rzymskie, głównie tetrarchowie, Konstantyn i rodzinka; Rzeczpospolita przedrozbiorowa.

« Odpowiedz #5 : 02 Kwiecień 2011, 06:00:39 »

Gratuluję serdecznie wybranym triumwirom!!!  Duży uśmiech
Pozdrawiam i życzę powodzenia!!
ZM
rademenes1
Członkowie TPZN
Użytkownik
*
Poland Poland

Legitymacja: TPZN nr 039
Zainteresowania:
"Średniowieczne Węgry", "Polska królewska"

« Odpowiedz #6 : 02 Kwiecień 2011, 08:20:48 »

Ja również przyłączam się do gratulacji.
Powodzenia panowie  Uśmiech

TPZN 039
Allegro - rademenes 1976
Wrocek
Członkowie TPZN
Gaduła
*
Poland Poland

Legitymacja: TPZN nr 033

« Odpowiedz #7 : 02 Kwiecień 2011, 08:24:45 »

Gratuluję WYBRANYM i życzę sukcesów w pracy na rzecz TPZN !!!

Gorąco pozdrawiam
Wrocek

TPZN 033   V-ce Prezes w stanie spoczynku
Aurelius
Członkowie TPZN
Stały bywalec
*
Legitymacja: TPZN nr 048

« Odpowiedz #8 : 02 Kwiecień 2011, 09:02:32 »

Sanowni Panowie, jestem w lekkim szoku, bo liczba głósów oddanych na moją skromna osobę jest tyleż pesząca, co zobowiązująca. Dziękuję. Ale spieszę przede wszystkim z dwiema rzeczami nadzwyczaj ważnymi: otóz po pierwsze gratuluję nowemu Prezesowi- Karolowi bo naprawdę jest czego, tym bardziej, że od dłuższego czasu dzieli się z forum swoją nadzwyczajną energią i pomysłowością. Gratuluję również Wiceprezesowi, którego staż, wiedzę i doświadczenie trudno przecenić.... No i druga rzecz: dołączam się Maćku do podziękowań dla Ciebie i swego rodzaju również gratulacji - chyba cieszysz się takim szacunkiem i sympatią, że moje "cukrzenie" jest niepotrzebne.. Dziękuję wszystkim za głosy i pozdrawiam! Paweł
Orpio
Rada Oficerów
Gaduła
*
Poland Poland

Legitymacja: TPZN nr 029
Zainteresowania:
Cesarstwo Rzymskie, Judea

« Odpowiedz #9 : 02 Kwiecień 2011, 09:21:47 »

GRATULACJE nowym Triumvirom! Życzę dużo sukcesów, a także energii, czasu i wytwałości w pracy na rzecz TPZN!

Pozdrawiam serdecznie
Piotrek

Orpio
były Sekretarz IV Triumwiratu TPZN
TPZN nr 029
marcin_sz_77
Rada Oficerów
Stały bywalec
*
Poland Poland

Legitymacja: TPZN nr 051
Zainteresowania:
Brakteaty krzyżackie , półgosze Jagiellońskie ,półtoraki Z III

« Odpowiedz #10 : 02 Kwiecień 2011, 09:23:19 »

Serdeczne gratulacje dla Karola , Marcina i Pawła . Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech

TPZN nr 51 - Brakteaty krzyżackie
stasser
Członkowie TPZN
Stały bywalec
*
Poland Poland

Legitymacja: TPZN nr 036

« Odpowiedz #11 : 02 Kwiecień 2011, 09:51:19 »

Brawo chłopaki ! Uśmiech

Pozdrawiam
Bartek
nabializm
Triumwirat TPZN
Gaduła
*
Poland Poland

Legitymacja: TPZN nr 005
Zainteresowania:
Cesarstwo Rzymskie III/IV wiek

« Odpowiedz #12 : 02 Kwiecień 2011, 13:20:16 »

Gratuluję wszystkim !!! Uśmiech

Jestem wzruszony, po tylu latach pełnienia funkcji prezesa oddaję władzę nowym jakże mi ważnym kolegom, których znam i wieżę, że spełnią się w tej jakże ważnej formule forum, jeszcze raz Gratuluję Uśmiech

Miło zobaczyć nowy skład, i liczę na Was, że to forum będzie rozwijało się w dobrym sympatycznym składzie.

Karolu mam nadzieję, że podołasz tej funkcji, wytrwasz i wspólnie z triumwiratem Marcinem i Pawłem odświeżycie tą przestrzeń Uśmiech

Brawa, oklaski wszystkim uczestnikom jak wyborcą i kandydatom widać, że zależy nam na forum Uśmiech

Prezes TPZN 005
- Maciej Nabiałek: nabializm@gmail.com
Gajusz
Członkowie TPZN
Stały bywalec
*
Austria Austria

Legitymacja: TPZN nr 040
Zainteresowania:
Pryncypat, Judea, Aurelian

Verba volant, scripta manet. Oby...

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #13 : 02 Kwiecień 2011, 13:49:02 »

Serdecznie gratuluję nowemu zarządowi i życzę dużo satysfakcji z pełnionych funkcji!

Mam nadzieje, że przez wiele kolejnych lat będziemy nadal razem jako Towarzystwo propagować piękno numizmatyki w aspekcie jej historycznej wartości i cieszyć się wspólnym obcowaniem na tym wyjątkowym Forum.

Pozdrawiam!

Gajusz

rara_avis
Członkowie TPZN
Gaduła
*
Poland Poland

Legitymacja: TPZN nr 044
Stowarzyszenie:
PTN o/Siedlce
Zainteresowania:
PRL, II RP, GG,

Zbierajmy monety, tak wiele piekna w sobie kryją

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #14 : 02 Kwiecień 2011, 16:26:58 »

Koledzy, bardzo dziękuję za oddane na mnie głosy. Chciałbym na początku podziękować całemu ustępującemu Triumwiratowi, za długoletnią pracę na rzecz Towarzystwa. Mam nadzieję, iż będziecie nas wspierać radą, jako bardziej doświadczeni koledzy.
Cieszę się, że zainteresowanie wyborami było tak duże. Chciałbym pogratulować kolegom, Pranksterowi i Aureliusowi, którzy zostali rzez Was wybrani do Triumwiratu, oraz: Strasserowi, Borsukowi1977, Zenonmoj oraz Marcin_sz_77 uzyskanych głosów, oraz niniejszym zaprosić ich do utworzenia Rady Siedmiu.

Tylko monety, nie błyskotki. Tylko POLSKA i ziemie z nią związane.

TPZN 044
WBCC 516

Strony: [1] 2   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

* ShoutBox
Numizmatyka - linki do stron | Najlepsze strony numizmatyczne
Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines

Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS! Dilber MC Theme by HarzeM