Strona główna | Forum | Artykuły | Galeria | Kalendarz
TPZN - Forum numizmatyczne
Aktualności: Wyniki VI. Wyborow do Triumwiratu TPZN:

Kol. nabializm – TPZN 005 – uzyskal 81 punktow i obejmuje funkcje Prezesa TPZN
Kol. Prankster – TPZN 023 – uzyskal 20 punktow i obejmuje funkcje Wiceprezesa TPZN
Kol. harpsycho – TPZN 001 – uzyskal 33 punkty i obejmuje funkcje Sekretarza Triumwiratu TPZN

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?
22 Maj 2012, 04:20:49

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 [2]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Ksiądz  (Przeczytany 4900 razy)
marcin_sz_77
Rada Oficerów
Stały bywalec
*
Poland Poland

Legitymacja: TPZN nr 051
Zainteresowania:
Brakteaty krzyżackie , półgosze Jagiellońskie ,półtoraki Z III

« Odpowiedz #15 : 17 Maj 2011, 13:55:40 »

Kiedy ogladasz ten filmik i sie smiejesz 'to wiedz ze cos sie dzieje' Duży uśmiech

Jest mocne  Chichot Chichot Chichot

TPZN nr 51 - Brakteaty krzyżackie
Lech Stępniewski
Gaduła

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #16 : 31 Maj 2011, 15:23:19 »

WOW! Wielki pozytyw! Cos sie jednak dzieje w Panstwie Rzymskim...  Duży uśmiech

Z tego, co wiem, to jednak ksiądz Natanek dalej działa i ma Kurię w... głębokim poważaniu.

I to też jest prawda o Kościele Katolickim w Polsce. Niby taka "totalitarna" organizacja. Niby tyle może. A tu takiemu jednemu Natankowi nie mogą dać rady.

NOT IN RIC - nie notowane monety i błędy w The Roman Imperial Coinage, tomy VI i VII
stasser
Członkowie TPZN
Stały bywalec
*
Poland Poland

Legitymacja: TPZN nr 036

« Odpowiedz #17 : 01 Czerwiec 2011, 11:48:25 »

Reportaż o księdzu Natanku:
http://wiadomosci.onet.pl/wideo/ksiadz-hitem-internetu,9479633,1,klip.html#
« Ostatnia zmiana: 01 Czerwiec 2011, 12:18:23 wysłane przez stasser » Zapisane

Pozdrawiam
Bartek
borsuk1977
Rada Oficerów
Gaduła
*
United Kingdom United Kingdom

Legitymacja: TPZN nr 046
Zainteresowania:
Niemcy 1871-1948, mennictwo porozbiorowe, II RP, WMG, PRL, III RP, denary Sewerów, starożytna Grecja

Nemo est mortalium, qui sapiat omnibus horis

« Odpowiedz #18 : 01 Czerwiec 2011, 17:47:57 »

Prawda jest taka im głoś niej o tym księdzu w mediach tym lepiej dla niego - w myśl zasady nieważne co mówią - ważne że mówią... Tak oto z niszowego księdza znanego nielicznym "zainteresowanym" i parafianom stał się jednym z najbardziej rozpoznawalnych księży w Polsce. Tak się czasem zastanawiam kto w tych mediach pracuje, sami intelektualnie kalecy idioci czy też tylko idący po przysłowiowych trupach karierowicze, gotowi "obnażyć" własną matkę dla kilku minut na antenie? Naprawdę nie wiem czemu to ma służyć skoro chcąc go publicznie napiętnować dają mu znakomitą i darmową reklamę.

TPZN nr 46<br />Lublin/UK<br />http://www.katalogmonet.pl<br />Pozdrawiam Paweł
Lech Stępniewski
Gaduła

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #19 : 01 Czerwiec 2011, 21:22:19 »

Tak się czasem zastanawiam kto w tych mediach pracuje

W tym wypadku interesy obu stron są zgodne: i ksiądz Natanek i media chcą mieć jak największą "oglądalność". Ksiądz Natanek widowiskowo przeklnie TVN, TVN widowiskowo sfilmuje księdza Natanka - i wszyscy będą zadowoleni.

NOT IN RIC - nie notowane monety i błędy w The Roman Imperial Coinage, tomy VI i VII
stasser
Członkowie TPZN
Stały bywalec
*
Poland Poland

Legitymacja: TPZN nr 036

« Odpowiedz #20 : 02 Czerwiec 2011, 11:11:40 »

Nie sposób się z Panem nie zgodzić Uśmiech

Pozdrawiam
Bartek
leszeknumi
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #21 : 04 Czerwiec 2011, 07:36:32 »

Co w Polsce grozi za pedofilię ? - Przeniesienie do innej parafii !
Lech Stępniewski
Gaduła

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #22 : 04 Czerwiec 2011, 21:46:36 »

Co w Polsce grozi za pedofilię ? - Przeniesienie do innej parafii !

A jaki to ma związek z tym tematem? Nie słyszałem, by ksiądz Natanek miał tego typu zarzuty.

borsuk1977
Rada Oficerów
Gaduła
*
United Kingdom United Kingdom

Legitymacja: TPZN nr 046
Zainteresowania:
Niemcy 1871-1948, mennictwo porozbiorowe, II RP, WMG, PRL, III RP, denary Sewerów, starożytna Grecja

Nemo est mortalium, qui sapiat omnibus horis

« Odpowiedz #23 : 04 Czerwiec 2011, 23:08:31 »

A to "coś" na temat: http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/ksiadz-ostrzega-moze-sie-powtorzyc-sytuacja-sprzed,1,4408133,wiadomosc.html

TPZN nr 46<br />Lublin/UK<br />http://www.katalogmonet.pl<br />Pozdrawiam Paweł
Zbiory.net
Nowy użytkownik
*
Poland Poland

« Odpowiedz #24 : 07 Czerwiec 2011, 21:38:06 »

Myślę, że niepotrzebna jest ta nagonka na ksiedza. Owszem, nie jest on do końca "normalny". Ale przez nagłaśnianie sprawy z ks. Natankiem, cierpi wizerunek całego Kościoła (mocno nadszarpnięty z resztą). Można się trochę pośmiać z kazań i z rzeczy, które Natanek opowiada, ale dajmy spokój Uśmiech Póki wygłasza swoje mądrości w parafii, nie robi nic złego Uśmiech A żeby to się nie rozpowszechniło, zostawmy kurii Krakowskiej Uśmiech
Lech Stępniewski
Gaduła

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #25 : 07 Czerwiec 2011, 23:07:52 »

Ale przez nagłaśnianie sprawy z ks. Natankiem

Miałby Pan rację, gdyby to było wyciąganie z kąta jakiegoś księdza-dziwaka, o który mało kto słyszał. Ale ksiądz Natanek prowadzi szeroko zakrojoną działalność reklamowo-propagandową, więc w tej sytuacji nigdy za mało podkreślania, że to, co robi, to jego prywatna inicjatywa nie tylko nie mająca poparcia Kościoła, a przeciwnie - zakazana.
« Ostatnia zmiana: 07 Czerwiec 2011, 23:30:38 wysłane przez Lech Stępniewski » Zapisane

harpsycho
Moderator
Gaduła
Germany Germany

Legitymacja: TPZN nr 001
Stowarzyszenie:
Kuenstlerforum 3D Baden-Baden e.V.

« Odpowiedz #26 : 08 Czerwiec 2011, 15:35:16 »

Ale przez nagłaśnianie sprawy z ks. Natankiem, cierpi wizerunek całego Kościoła...
A co w tym wlasciwie zlego, ze "cierpi wizerunek całego Kościoła"? Skoro nawet (cytujac p. Lecha) "takiemu jednemu Natankowi nie mogą dać rady", to slusznie sie im nalezy!  Cool

NIEWIDZIALNA REKA TO TAKZE TY!!!!

harpsycho - TPZN 001
Sekretarz Triumwiratu TPZN
Prezes TPZN w stanie spoczynku
Lech Stępniewski
Gaduła

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #27 : 08 Czerwiec 2011, 21:08:59 »

A co w tym wlasciwie zlego, ze "cierpi wizerunek całego Kościoła"? Skoro nawet (cytujac p. Lecha) "takiemu jednemu Natankowi nie mogą dać rady", to slusznie sie im nalezy!  Cool

Słusznie im się należy, gdyż wolność kosztuje. A Kościół w porównaniu z innymi instytucjami życia społecznego ma tej wolności całkiem sporo. Trudno sobie np. wyobrazić takiego zuchwałego buntownika jak ksiądz Natanek w dowolnej partii politycznej. Wyleciałby w ciągu miesiąca.

saccus73
Użytkownik
**
Poland Poland

Zainteresowania:
Polska królewska

« Odpowiedz #28 : 08 Listopad 2011, 00:07:40 »

Nowe wcielenie ks. Natanka ?  Chichot Chichot Chichot
http://www.youtube.com/watch?v=wYywQoJHB9A&feature=related
petroniusz15
Członkowie TPZN
Gaduła
*
Poland Poland

Legitymacja: TPZN nr 052

tam dom twój gdzie serce twoje

« Odpowiedz #29 : 19 Listopad 2011, 13:56:25 »

Przyszedł facet do spowiedzi i mówi:

-           Wybacz mi Ojcze, bo zgrzeszyłem... strasznie przeklinałem, i to w niedziele.

-           No cóż. Odmów trzy razy "Zdrowaś Mario" i staraj się uważać na swój język.

-           Ale ojcze chciałbym wytłumaczyć okoliczności - otóż w niedziele zamiast do Kościoła wybrałem się z przyjaciółmi na partyjkę golfa. Już na pierwszym dołku nie wyszło mi uderzenie i posłałem piłeczkę miedzy drzewa...

-           I to Cie tak zdenerwowało, że zakląłeś?

-           Nie, ponieważ okazało się, ze piłeczka szczęśliwie upadla w miejsce, z którego można było oddać czysty strzał w kierunku dołka. Ale jak podchodziłem do miejsca, w którym leżała piłeczka, nagle przybiegła wiewiórka, porwała mi ja i uciekła na drzewo...

-           I wtedy właśnie zakląłeś?

-           Nie, ponieważ zaraz potem wiewiórkę chwycił orzeł i odleciał...

-           I to Cie tak zdenerwowało, że zacząłeś kląć?

-           Otóż nie, bo wiewiórka wypuściła piłeczkę, a ta spadła jakieś 10 cm od dołka...

-           No kurwa nie mów że to spierdoliłeś?!

pomorze średniowieczne z krzyżactwem , polska królewska , prl obiegowe, IIrp obiegowe
członek TPZN nr 52
Strony: 1 [2]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

* ShoutBox
Numizmatyka - linki do stron | Najlepsze strony numizmatyczne
Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines

Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS! Dilber MC Theme by HarzeM