Witam :-)
rozeslalem wczoraj pierwszy numer Biuletynu Informacyjnego TPZN zawierajacy m.in. dane na temat najnowszych postanowien administracyjnych Towarzystwa, regulamin zaplanowanej na najblizsze dni aukcji literatury numizmatycznej na Forum oraz interesujacy artykul pod tytulem "Gryf" piora naszego Prezesa. Biuletyn zostal wyslany w pierwszej kolejnosci czlonkom TPZN wedlug aktualnej mailing-list, a nastepnie tym sposrod uzytkownikow Forum, ktorzy udostepnili swoje adresy e-Mail do wiadomosci publicznej.
Biuletyn Nr 1 bedzie ponadto do konca kwietnia dostepny online pod adresem:
http://www.marcdesimone.de/Zachecam goraco wszystkich do lektury Biuletynu - przeczytajcie sami i udostepnijcie zainteresowanym z Waszego kregu! (Plik pdf ma niecale 0,5 MB i latwo go wyslac przyjaciolom).
Uzytkownicy Forum, ktorzy nie otrzymali biuletynu wczoraj (poniewaz nie mialem do dyspozycji ich adresu, albo tez adres figurujacy na liscie Forum sie zdezaktualizowal), a ktorzy pragna otrzymywac w przyszlosci na swoj adres e-Mail kolejne edycje biuletynu oraz inne biezace informacje TPZN, proszeni sa o przyslanie mi swojego aktualnego adresu e-Mail.
Zamierzam ponadto przed kazda kolejna wysylka aktualizowac moja liste o uzytkownikow Forum zarajestrowanych od momentu ostatniej wysylki (o ile podali swoje adresy e-Mail do wiadomosci publicznej) - nie mam natomiast zamiaru za kazdym razem kontrolowac
calej listy ze wzgledu na ew. zmiany i uzupelnienia. Tak wiec w razie takowych zmian prosze Kolegow, ktorych by one dotyczyly o skontaktowanie sie ze mna z wlasnej inicjatywy. (Ostatnia uwaga dotyczy jak najbardziej
rowniez zarejestrowanych czlonkow TPZN
).
Osoby niezainteresowane otrzymywaniem w przyszlosci naszych publikacji prosilbym rowniez o krotka wiadomosc w celu skreslenia ich z mailing-listy Forum
Pozdrawiam!
Marek