Jako osoba, która stworzyła niniejszy wątek i która zwróciła uwagę na trojaka krakowskiego 1606 z gwiazdką czuję się zaskoczony faktem, iż Koledzy nawet mnie nie zapytali o zdanie, lecz po prostu okaleczyli mój wątek bez pardonu. Czy istnieje tu coś zbliżonego do PRAW AUTORSKICH!!!
O tempora, o mores...
Nie do końca Pana rozumiem, ponieważ po wydzieleniu kilku postów w tym temacie i tak zostało parę wypowiedzi na temat przywołanego przez Pana trojaka. Dodatkowo Jacek pozostawił link dzięki któremu czytające osoby z łatwością mogły sprawdzić resztę wypowiedzi.
Może Pan nie zauważył, ale wyraźnie zadałem pytanie
W związku z planowanym zrobieniem ogólnego tematu o przerobionych monetach. Mam pytanie dotyczące postów na temat trojaka 1606 z gwiazdką przy dacie.
Czy wszystkie posty pozostawić w tym miejscu, a w zbiorczym wątku o przeróbkach tylko wstawić link przekierowujący tutaj?
Czy na odwrót? Posty przenieść do tematu o fałszerstawch/przeróbkach, a zostawić tutaj link?
Czyli to nie było działanie na zasadzie widzimisię
Oczywiście nie mam nic przeciwko temu, że Pan jako gospodarz tego tematu chce żeby pozostały tutaj wszystkie posty, nawet te omawiające półtoraka czy orta. Chociaż uważam, że dla lepszej czytelności powinien powstać oddzielny temat o przerobionym trojaku. Jak znajdę czas to postaram się otworzyć taki temat i chociaż część wypowiedzi zacytować w nim. Na pewno znajdzie się w nim link do Pańskiego tematu.
Żeby już nie rozmywać wątku to coś idealnie pasującego do nazwy tematu.
Nie-popularesy z Krakowa