Witam, na skutek zaginięcia (jak mi się wydawało) przesyłki z Wielkiej Brytanii zawierającej wzmiankowaną książkę sprzedający wysłał mi drugi egzemplarz, dotarły oba egzemplarze (jedna w ciągu 8 dni od interwencji, druga po 40 dniach - przesyłka nierejestrowana). Chcąc być uczciwym zapłaciłem sprzedającemu za drugi egzemplarz również (chociaż honorowo uznając swoją winę odnośnie wyboru opcji wysyłki poprosił o przelew jedynie kosztów książki.
\mam więc jeden egzemplarz na sprzedaż w cenie chyba bardzo okazyjnej bo 180 złotych plus koszty przesyłki ( do wyboru), 180 złotych to cena jaką zapłaciłem. Jak ktos sie szybko zdecyduje to niech będzie te 180 złotych i wyślę po kosztach jako przesyłkę ekonomiczną.
Zaznajomionych z tematem nie muszę zachęcać, to klasyka niezbędna dla osób interesujących się mennictwem bizantyjskim
link do aukcji na której ją kupiłem
https://www.ebay.com/itm/Byzantine-Coins-and-their-Values-by-David-R-Sear/231575289368?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649PO tygodniu jeśli nie będzie zainteresowanych wystawię na Allegro.
W razie czego proszę o mail
przemekzieba@gmail.com