Szanowni członkowie TPZN oraz użytkownicy forum,
Wybory do XIII Triumwiratu TPZN zostały zakończone.
Na początku chciałbym bardzo podziękować wszystkim, którzy poświęcili swój czas i oddali swoje głosy. DZIĘKI!
Oddano 35 ważnych głosów co stanowi 53.85% liczby wszystkich aktywnych członków TPZN, która na dzień 31.03.2019 godz. 23 wyniosła 65 członków. Wymóg frekwencji został więc spełniony.
W szranki stanęło dziesięciu kandydatów.
Ostateczne wyniki wyglądają następująco:
Nr leg. kandydat Ilość głosów
047. DagonX 5
058. zenonmoj 23
068. qcho 88
080. pasjonatort 16
095. TomekP 18
096. cancan62 54
097. Marienburg 1
104. Tuk Tukat 3
105. Wojciech_Opioła 1
111. rubinowakrew 1
Największą ilość punktów otrzymali
qcho,
cancan62 oraz
zenonmoj i obejmują oni następujące funkcje w XIII Triumwiracie TPZN:
qcho – Prezesa
cancan62 – Wiceprezesa
zenonmoj – Sekretarza
Skaład Triumwiratu pozostał niezmieniony co bardzo mnie cieszy i jednocześnie pokazuje, że idziemy w dobrym kierunku
Kolega Jacek (cancan62) ponownie zostaje na fotelu Wiceprezesa, powiększając swoje konto punktowe co dowodzi jak ważną postacią jest w naszym Towarzystwie.
Moje gratulacje i podziękowania za cały zeszłoroczny wkład w funkcjonowanie forum!!!
Kolega Zenon (zenonmoj), którego nie trzeba przedstawiać również pozostał na stanowisku Sekretarza - bardzo się cieszę, że znowu razem będziemy współpracować.
Bardzo ładny wynik osiągnęli Tomek (TomekP) i Norbert (pasjonatort) - gratulacje!
Pozostałym kolegom również dziękuję za kandydowanie i gratuluję wyników.
Osobiście jestem wzruszony poparciem, które otrzymałem - naprawdę nie spodziewałem się takiego wyniku! To zobowiązuje i postaram się temu sprostać
Wybory przebiegły bardzo sprawnie i bez żadnych nieprawidłowości. Już w drugim dniu uzyskaliśmy wymaganą frekwencję co jest bardzo dobrym
wynikiem świadczącym o mobilizacji członków TPZN.
Decyzję odnośnie Rady Oficerów ogłosimy w niedługim czasie.
Pozdrawiam i dobranoc,
jarek
Prezes TPZN.