Aktualności:

• 09 Grudnia 2024, 07:47:03

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Autor Wątek: Cześć i chwała zasłużonym  (Przeczytany 1637 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Mandaryn

• Członkowie TPZN
  • Stały bywalec
  • *
  • Legitymacja: 121
Cześć i chwała zasłużonym
« dnia: 22 Stycznia 2021, 17:39:50 »
Tak się zastanawiam, czy nie byłoby dobrze operować na forum czymś, co wyróżniałoby osobę za jej zasługi. Na innych forach są do tego wirtualne odznaki, tytuły itp. Ja mam na myśli coś bardziej namacalnego. Medal, plakietka, odznaka, dyplom? To wiązałoby się prawdopodobnie z niewielką zrzutką na taki cel. No ale, co najlepsze forum w kraju, to najlepsze. Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, że wiele osób robi to wszystko dobrowolnie. Takie uhonorowanie  to jednak świetna rzecz. Potencjalnie :).

Bebek2006

• Członkowie TPZN
  • Gaduła
  • *
  • Legitymacja: TPZN nr 122
Odp: Cześć i chwała zasłużonym
« Odpowiedź #1 dnia: 22 Stycznia 2021, 19:54:27 »
Tak się zastanawiam, czy nie byłoby dobrze operować na forum czymś, co wyróżniałoby osobę za jej zasługi. Na innych forach są do tego wirtualne odznaki, tytuły itp. Ja mam na myśli coś bardziej namacalnego. Medal, plakietka, odznaka, dyplom? To wiązałoby się prawdopodobnie z niewielką zrzutką na taki cel. No ale, co najlepsze forum w kraju, to najlepsze. Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, że wiele osób robi to wszystko dobrowolnie. Takie uhonorowanie  to jednak świetna rzecz. Potencjalnie :).
Ja jestm za.  :)
Tylko nie wiem czy wszyscy forumowicze będą chcieli brać udział w zbiórkach na rzecz tej akcji.  ::)
Jeżeli pomysł przejdzie , to przydałoby się jeszcze zorganizować jakiś konkurs na projekt tej odznaki.

Pozdrawiam
Karol

R E K L A M A
aukcja monet