Szanowni członkowie TPZN oraz użytkownicy forum!
Zakończyliśmy wybory do Triumwiratu XV kadencji.
Na początku chciałbym bardzo podziękować wszystkim, którzy poświęcili swój czas i oddali swoje głosy. DZIĘKUJĘ!
Oddano 30 ważnych głosów co stanowi 44.77 % liczby wszystkich aktywnych członków TPZN, która na dzień 31.03.2020 godz. 23 wyniosła 67 członków.
Wymóg frekwencji nie został więc spełniony, więc zgodnie ze Statutem wybory trwały przez 7 dni i zakończyły sie bez tego wymogu.
W szranki stanęło siedmiu kandydatów.
Oto lista z podliczonymi głosami:
058. zenonmoj 32080. pasjonatort 47096. cancan62 61097. Marienburg 2
104. Tuk Tukat 10
106. zdzicho 10
117. jmskelnik 18
Największą ilość punktów otrzymali koledzy
cancan62,
pasjonatort oraz
zenonmoj i obejmują oni następujące funkcje w XV Triumwiracie TPZN:
cancan62 – Prezesa
pasjonatort – Wiceprezesa
zenonmoj – Sekretarza
Serdecznie gratuluję całej trójce i życzę owocnych działań na rzecz całego forum.
Szczególne gratulacje dla
Jacka dla którego to będzie pierwsza prezesura.
Jednocześnie chciałbym podziekować pozostałym kandydującym i pogratulować dobrego wyniku!!
Widać, że pojawiają się kolejne osoby, które chcą przyczynić się do lepszego funkcjonowania forum.
Nowy Triumwirat zapewne niebawem podejmie pierwsze decyzje w sprawie Rady Oficerów.
Na koniec kilka słów ode mnie.
Po pięciu latach na fotelu Prezesa ( a w sumie zasiadywałem w 8 zarządach ) żegnam się z tą formą działalności.
Przez ten czas forum bardzo mocno sie zmieniło - szczególnie pod względem funkcjonowania i interfejsu.
Mam nadzieje, że nowe opcje i modyfikacje przypadły Wam do gustu i sprawiają, że korzystanie z forum jest łatwiejsze i przyjemniejsze.
W tej materii moja działalność się nie zmieni i pozostaję na stanowisku administratora.
Wydarzenia z zeszłego roku i odejście kilku użytkowników było dla mnie przykrym doświadczeniem. Starałem się jak mogłem aby do tego nie doszło,
niestety nie udało się. Mam nadzieję, że mimo tego będziemy nadal rozwijać tu swoje pasje i dzielić się swoją wiedzą.
To forum to całkiem spory kawałek mojego życia i tak jak pisałem to kilkanaście lat temu na początku mojej przygody tutaj - ciągle uzależnia

Pozdrawiam serdecznie,
jarek