Aktualności:

• 07 Października 2024, 09:04:25

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Autor Wątek: Allegro Lokalnie nieuczciwe praktyki  (Przeczytany 4164 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

khubeo

• Stały bywalec
Odp: Allegro Lokalnie nieuczciwe praktyki
« Odpowiedź #30 dnia: 28 Marca 2023, 11:42:21 »
Czyli całkiem możliwe, że koledzy którzy wyżej opisywali swoje "testy na cierpliwość" z różnym skutkiem bili się z maszynką...

rubinowakrew

• Członkowie TPZN
  • Gaduła
  • *
    • Katalog Półtoraków
  • Legitymacja: 111
  • Zainteresowania: Półtoraki i inne monety Zygmunta III, monety górnośląskie.
« Odpowiedź #31 dnia: 28 Marca 2023, 19:05:49 »
Czyli całkiem możliwe, że koledzy którzy wyżej opisywali swoje "testy na cierpliwość" z różnym skutkiem bili się z maszynką...
a kto by nastawiał snajpera co 5 min kilkanaście razy ?
Co za czasy.... Falsy się patynuje, oryginały poleruje a kupuje się napisy na pudełkach...

khubeo

• Stały bywalec
« Odpowiedź #32 dnia: 28 Marca 2023, 19:36:45 »
Z tego co zrozumiałem (nie korzystałem) snajper strzela wielokrotnie o minimalną wielkośc przebicia - aż do skutku, albo do wyczerpania limitu.

Dobra, żeby nie zgadywać, ze strony snajpera:

"Snajper tuż przed końcem aukcji przebija aktualną cenę tylko o złotówkę (nie składa od razu maksymalnej ceny)
Jeżeli nasza oferta zostanie przebita, aukcja zostanie automatyczna przedłużona o 5 minut. W tej sytuacji snajper ponownie poda ofertę wyższą o złotówkę. Gdyby sytuacja się przedłużała, wtedy snajper licytuje: aktualna cena + 1 złotówka pod koniec aukcji, aż do ceny maksymalnej."
« Ostatnia zmiana: 28 Marca 2023, 19:39:26 wysłana przez khubeo »

rubinowakrew

• Członkowie TPZN
  • Gaduła
  • *
    • Katalog Półtoraków
  • Legitymacja: 111
  • Zainteresowania: Półtoraki i inne monety Zygmunta III, monety górnośląskie.
« Odpowiedź #33 dnia: 28 Marca 2023, 20:29:21 »
Z tego co zrozumiałem (nie korzystałem) snajper strzela wielokrotnie o minimalną wielkośc przebicia - aż do skutku, albo do wyczerpania limitu.

Dobra, żeby nie zgadywać, ze strony snajpera:

"Snajper tuż przed końcem aukcji przebija aktualną cenę tylko o złotówkę (nie składa od razu maksymalnej ceny)
Jeżeli nasza oferta zostanie przebita, aukcja zostanie automatyczna przedłużona o 5 minut. W tej sytuacji snajper ponownie poda ofertę wyższą o złotówkę. Gdyby sytuacja się przedłużała, wtedy snajper licytuje: aktualna cena + 1 złotówka pod koniec aukcji, aż do ceny maksymalnej."

No faktycznie jest i snajper na lokalnie. Nie wiedziałem - nie używam.
Co za czasy.... Falsy się patynuje, oryginały poleruje a kupuje się napisy na pudełkach...

R E K L A M A
aukcja monet