Aktualności:

• 07 Października 2024, 19:31:04

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Autor Wątek: Prośba o pomoc w identyfikacji autora publikacji  (Przeczytany 1103 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Marek1

• Użytkownik
  • **
Prośba o pomoc w identyfikacji autora publikacji
« dnia: 14 Marca 2024, 12:08:43 »
Witam,

DOTYCZY: "M. Frenzel, Die Notmünzen 1916-1924 der deutschen Stadte Gemeinden, Kreise und Länder"
Jest to prywatna inicjatywa i publikacje wydano za własne środki.

Zdjęcia książki w załącznikach.

Po nieskutecznym poszukiwania autora publikacji w celu uzyskania autografu i nieskutecznej rejestracji sie na niemieckim forum - numismatikforum Das Forum für Münzfreunde - na stronie https://www.numismatikforum.de/ pozostało mi prosić forumowiczów o pomoc.

Na niemieckim forum nie udało mi sie zarejestrować, a i wysłana do Nich wiadomość mailem o moim problemie pozostała niestety bez odpowiedzi !

Jedyne co udało mi się ustalić, ale pewności nie mam, to prawdopodobny adres autora:
Herr Max Frencel, Jean-Paul-Straße 8, 8900 Augsburg, Deutschland.

Duże nadzieje pokładałem w tym niemieckim forum, na którym niestety jak wspominałem nie udało mi sie zarejestrować - może polak nie może ?

Wysłałem na ten w/w niemiecki adres, ale po trzech tygodniach listu nie odebrano - zostawiono awizo - i list czeka na odbiór lub powrót z powrotem do mnie. Jeśli nikt nie odbierze.

Może ktoś z Was jest na tym niemieckim forum zarejestrowany i mógłby pomóc ?

Będę wdzięczny za wszelką udzieloną pomoc !!!

PS. Nie wiem czy w dobrym dziale zamieściłem post. Proszę więc Administratora aby mnie za to nie karać ;)

Pozdrawiam
Marek
Zainteresowania: Polskie monety obiegowe od 1916r, ich odmiany i warianty + Notgeld Gniezno.

DagonX

• Rada Oficerów TPZN
  • Stały bywalec
  • *
Odp: Prośba o pomoc w identyfikacji autora publikacji
« Odpowiedź #1 dnia: 14 Marca 2024, 12:58:54 »
Duże nadzieje pokładałem w tym niemieckim forum, na którym niestety jak wspominałem nie udało mi sie zarejestrować - może polak nie może ?

co  >:(  ???

Ja tam mam konto od lat, nie było problemu z założeniem, nie ma problemu z korzystaniem, zawsze spotkałem się z chęcią pomocy jak czegoś szukałem. Może link aktywacyjny poszedł do folderu SPAM, albo coś Pan źle wypełnił we wstępnym formularzu?
Rada Oficerów 2015/16, 2019/20-2023/24

https://zastepczy.wordpress.com/

Marek1

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #2 dnia: 14 Marca 2024, 13:06:52 »
OK !

Spróbuję jeszcze raz.

Pozdrawiam
Marek
Zainteresowania: Polskie monety obiegowe od 1916r, ich odmiany i warianty + Notgeld Gniezno.

Marek1

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #3 dnia: 14 Marca 2024, 13:19:45 »
Spójrz na dwa scriny, które załączyłem.
Ani tak ani tak nie mogę się zarejestrować, a system twierdzi, że: UDZIELIŁEŚ BŁĘDNEJ ODPOWIEDZI NA PYTANIE ???

Pozdrawiam
Marek

khubeo

• Stały bywalec
« Odpowiedź #4 dnia: 14 Marca 2024, 13:24:50 »
Słowo CYFRY może być kluczowe. Zresztą automatyczne tłumaczenie tego fragmentu "cyfry, ze OSTATNIE" jest na tyle niezrozumiałe, że proponuję zmienić język na niemiecki lub angielski i sprawdzić, co tam faktycznie należy wpisać.
« Ostatnia zmiana: 14 Marca 2024, 13:32:46 wysłana przez khubeo »

Marek1

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #5 dnia: 14 Marca 2024, 13:59:03 »
Witam,

Czytam po niemiecku, po polsku. Wpisuję na różne sposoby i nic !

Czegoś muszę nie rozumieć z tej strony, ale problemem nie jest niemiecki tylko jakiś niezrozumiały dla mnie "myk" na tej stronie.
Nie wiem, chyba sie poddam.
Biorę już nawet pod uwagę, że jakiś głupi jestem, ale żeby aż tak.

Jak wspominałem wcześniej pisałem do administratora tej strony i cisza.

Pozdrawiam
Marek
Pozdrawiam
Marek

Marek1

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #6 dnia: 14 Marca 2024, 14:05:27 »
Witam,

Jes, jes, jes udało się !

Pozdrawiam
Marek

R E K L A M A
aukcja monet