Kupował Pan już coś na tym portalu? Jak to wygląda w praktyce (rejestracja, prowizja, koszty przesyłki, płatności)
[/quote]
Samemu nie kupowałem. Ten portal służy mi przede wszystkim do obserwacji i wyszukiwania monet z mojego kręgu zainteresowań. Nie da się ukryć, że w tamtych rejonach dużo monet jest znajdowanych.
Aukcje są w pewien sposób specyficzne, bo żeby zobaczyć wszystkie zdjęcia to trzeba się zalogować. I tutaj pojawia się pewien problem, bo do rejestracji należy podać numer telefonu... Naszego kierunkowego nie akceptuje. Udało mi się obejść ten wymóg w prosty sposób. Napisałem do administracji strony, że potrzebuję być zalogowany w celu napisania do jednego z użytkowników tamtejszego forum. Bez problemu aktywowano moje konto. Natomiast nigdy nie licytowałem, bo nawet nie wiem, czy mogę

Nawet nie próbowałem, żeby nie wpaść w manię zakupów ha ha
A już na poważnie to trzeba pamiętać, że przesyłki z Ukrainy nie są ubezpieczone oraz przepisy zabraniają wysyłania monet za granicę...

Chyba, że coś się zmieniło?
Trochę rodaków tam licytuje, pewnie przez znajomych ze wschodu lub ze swoich kont.
Polecam tam zaglądać, nawet po same zdjęcia. Przykład takie grosze.