|
Lech Stępniewski
|
Przyznać się, kto co ma zeskanowane.
Jest to grzech mniejszego kalibru, ponieważ i tak lecą na te wydania dotacje z tzw. "pieniędzy podatnika" (konkretnie chyba KBN daje), czyli coś i tak już za to zapłaciliśmy.
|
|
|
|
NOT IN RIC - nie notowane monety i błędy w The Roman Imperial Coinage, tomy VI i VII
|
|
|
DzikiZdeb
|
Nie pomogę - mam grzecznie wszystko w papierze na półce...
|
|
|
|
|
|
|
DzikiZdeb
|
Są kolejne dwa tomy:
50. Gargiliusz, Lekarstwa z warzyw i owoców - to raczej dla zawziętych miłośników wczuwania się w epokę; 51. Dion Chryzostom, Mowy 1-10 - tutaj zdecydowana gratka dla zwolenników Trajana - tom zawiera Mowy o królestwie.
|
|
|
|
|
|
|
DzikiZdeb
|
Tom 52: Frontyn, Podstępy wojenne. Całkiem miłe uzupełnienie (w sensie wydawniczym, kompilacja powstała pod koniec I w. n.e., czyli wcześniej) wydanego wcześniej Poliajnosa.
|
|
|
|
|
|
|
|
Lech Stępniewski
|
pojawiły się tomy 45-48.
Bardzo dziękuję za wiadomość. Już ściągnąłem i zlepiłem. Własny dysk (z backupem) zawsze pewniejszy.
|
|
|
|
NOT IN RIC - nie notowane monety i błędy w The Roman Imperial Coinage, tomy VI i VII
|
|
|
DzikiZdeb
|
53. Cyceron, Listy do Attyka (t. 1, ks. 1-2)
Zarówno z ostatnich stron książki, jak i ze strony internetowej zniknęła informacja o zapowiedziach. Może i dobrze, bo rzadko się zdarzało, że wychodził tom, który akurat był zapowiadany jako kolejny.
|
|
|
|
|
|
|
|